Aanmelden op obs de Meander GEZONDE SCHOOL_logo_cmyk

Heeft uw kind zijn/haar derde verjaardag gevierd en ziet u De Meander als de school voor uw kind?

Dat komt goed uit. Op de Meander kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met de directeur van de school die u informeert over de school en het onderwijs. Dit gesprek met rondleiding duurt een uurtje.

Mocht u al oudere kinderen op onze school hebben, dan wordt een jonger broertje of zusje niet automatisch ingeschreven!! Neem daarvoor contact op met de administratie van onze school. Dat kan telefonisch op nummer: 075-6216617 of 075-6573769 of U kunt ook een mailtje sturen naar info@obsdemeander.org en wij nemen contact met u op als dat noodzakelijk mocht zijn.

Klik hier voor ons informatiebulletin. Het geeft u een eerste indruk van onze school. Wellicht ten overvloede, maar wanneer u gegarandeerd wilt zijn van een plekje op onze school voor het komende schooljaar, dan is het van groot belang dat u uw kind(eren) voor 15 maart a.s. inschrijft. Team obs De Meander

 

Inschrijven van uw kind(eren)

Wannneer u ook zo enthousiast bent over onze school dan kunt u uw kind bij ons inschrijven. Voor deze inschrijving zijn een aantal zaken van belang. Hieronder staan ze op een rijtje.

  • U mag uw kind maar op een school inschrijven
  • Inschrijvingen moet uiterlijk voor 15 maart worden ingeleverd in het jaar dat uw kind 4 jaar wordt
  • De directie van de school zal zo veel mogelijk rekening houden met specifieke wensen.
  • De directie van de school bepaalt uiteindelijk de verdeling van de leerlingen
  • U mag uw kind ook eerder aanmelden maar daar kunt u geen plaatsingsrechten aanverbinden
  • Heeft u al kinderen bij ons op school? Vergeet niet zijn/haar broertje of zusje tijdig in te schrijven

Klik op inschrijfformulier om bestand het te openen. U kunt deze dan uitprinten, invullen en opsturen naar onze school. Natuurlijk mag u hem ook persoonlijk afgeven. Dat kan dagelijks bij de administratie van onze school.

Wij bedanken u voor uw inschrijving.

Team obs De Meander