Onze kijk op sport en bewegen

Op De Meander doen we veel aan sport en bewegen om het leren te verbeteren. Maar we doen meer dan alleen lichamelijke activiteiten. We richten ons ook op plezier, talent en kennis van jezelf.  

Op De Meander lopen we niet de hele dag in sportkleding rond. We gebruiken de goede elementen van sport in ons onderwijs om het leren te ondersteunen. Dit werkt voor alle kinderen, of ze nu van sport houden of niet! 

Plezier: In onze dagelijkse lessen zoeken we samen met de kinderen naar activiteiten die het leren leuk maken. Sport en bewegen horen daarbij. Tussen de lessen door doen we korte beweegactiviteiten in de klas. Dit helpt bij de concentratie en zorgt voor ontspanning en plezier. Deze activiteiten doen we vaak in spelvorm. 

Talent: We zien het talent van de kinderen. Elke week is er tijd om met je talent bezig te zijn. Dit kan op verschillende gebieden zoals kunst, cultuur, sport, techniek en theater. Het is goed voor de kinderen om hun talenten te ontwikkelen. 

Kennis van jezelf: Leren kan op verschillende manieren. Wij helpen kinderen de beste aanpak te kiezen om te leren. Dat is voor elk kind anders. Als je weet wat voor jou werkt, maakt dat leren een stuk leuker! 

Praktische info:

Rondleiding

We maken graag kennis met je tijdens een rondleiding. Maak hiervoor een afspraak via de mail [email protected] of bel met 075-6216617.